Boekingen

Bepaalde perioden in het jaar zijn bijzonder in trek om een familieweekend te organiseren.

Voor de maanden april, mei, juni, juli, september en oktober is het, speciaal wanneer u een bepaalde datum wenst te reserveren, verstandig dit ruimschoots van te voren te doen. Zeker voor de genoemde maanden is het niet onverstandig om dit al een jaar van te voren te doen.
Ook voor een lang weekend (Pasen/ Hemelvaart / Pinksteren/ Kerst/ Oud- en Nieuw etc.) is vroegtijdige reservering gewenst. DE BOERKERI-J kan slechts aan één familie tegelijk worden verhuurd.

Voor de maanden januari en februari is soms op korte termijn nog wel een weekend vrij.

Om voor uw gezelschap een idee te krijgen waar u terecht komt, nodigen wij u van harte uit om het geheel te bezichtigen.

foto bord2 6 jan 07Wilt u uw bezoek van te voren wel aankondigen? Bezichtigingen kunnen namelijk alleen plaatsvinden op een moment dat er geen gasten zijn. In een weekend komen kijken is daardoor vrijwel onmogelijk. De weekends zijn vrijwel altijd bezet.

Een verblijf in DE BOERKERI-J is op zelfservice basis. Een bezichtiging op een doordeweekse dag heeft als voordeel dat u bijvoorbeeld een geschikt restaurant (www.restauranthetwittehuis.nl) kunt uitzoeken of een afspraak kunt maken met een cateraar, een bakker of een slager (bijvoorbeeld voor het huren van een barbecue). Bovendien kunt u dan een indruk van de omgeving krijgen.

Hoe komen we in Langedijke? Klik op ROUTE.