Indeling

indeling1Het spreekt voor zich dat in Groepsverblijf DE BOERKERI-J de gezellige familiekamer het middelpunt vormt. Daar vindt u namelijk de open haard, die op uw verzoek door ons wordt aangestoken. De open haard zorgt vooral op gure dagen voor een aangenaam verblijf. Gezamenlijk rond de open haard verhalen vertellen en belevenissen uitwisselen. Wie wil doet een spel aan de grote tafel en anderen nemen een afzakkertje aan de bar. In de familiekamer is ook een televisie (voorzien van video en DVD) aanwezig.

In de ruime keuken kunnen allerlei versnaperingen en maaltijden worden bereid. De keuken is voorzien van een groot (zes pits) gaskooktoestel een extra grote koel- vriescombinatie, een combimagnetron en een vaatwasser. Bovendien is er ruimschoots voldoende aan potten, pannen, borden en bestek.

Wie zich even terug wil trekken, kan kiezen uit een van de kamers rondom de zaal. Beneden zijn vier tweepersoons slaapkamers en op de verdieping zijn vijf slaapkamers variërend in grootte: een slaapkamer met drie bedden, drie slaapkamers met vier bedden en een slaapkamer met zes slaapplaatsen. Ook aan de hele kleintjes is gedacht, er zijn twee kinderbedjes en twee kinderstoelen.

indeling2In totaal is er plaats voor families tot 30 personen. Bent u inderdaad met 30 personen dan beschikt u over (alle) 9 slaapkamers. Komt u niet boven de 25 personen, dan beschikt u over 8 slaapkamers en tot 20 personen zijn dat 7 slaapkamers.
Voor een kleinere groep wordt niet alleen het aantal kamers aangepast, maar ook de prijs! Waarbij de mogelijkheid open blijft om ook voor kleinere families toch alle kamers te reserveren als men bereid is om de prijs daarvoor (tot 30 pers.) te betalen.

Wat gaat het kosten? Klik op TARIEVEN