Omgeving

Appelscha ligt op ongeveer vijf kilometer van DE BOERKERI-J en aldaar zijn attracties die een bezoek zeker waard zijn, zoals het Amusementspark Duinen Zathe. Ook zijn er musea en is er het bezoekerscentrum het Drents- Friese Wold.

Verder kan men er midgetgolven (zowel binnen als buiten) en zijn er diverse gelegenheden voor het maken van ponyritten of het huren van huifkarren.

zand1
weggetje
weggetje2
Zandverstuiving, heidegebieden en prachtige wandelpaden van het Aekingerzand, een groot natuurgebied op ongeveer twee kilometer van De Boerkeri-j.

Midden in het Aekingerzand ligt een natuurplas, plaatselijk bekend als het “Canadameer”. De plas is geschikt om te zwemmen en te surfen.

meer
meer2

In Oosterwolde (afstand ongeveer 4 kilometer) is een klein zwembad. In Assen, ongeveer 25 kilometer, is een subtropisch zwembad.
Op iets grotere afstand (zo’n 20 kilometer) bevindt zich een uitstekende overdekte ontspanningsgelegenheid: Speelstad Oranje.

Voor wat betreft de winkelvoorzieningen kan men zowel in Appelscha als in Oosterwolde uitstekend terecht.
Ook kent de omgeving tal van uitstekende restaurants en zijn er cateringbedrijven die in DE BOERKERI-J uw maaltijd(en) kunnen verzorgen.

Ook voor een dag naar één van de Noordelijke (hoofd)steden is er geen grote afstand te overbruggen. DE BOERKERI-J ligt centraal in de drie Noordelijke provincies: afstand Langedijke – Leeuwarden 45 kilometer, Groningen 45 kilometer en naar Assen is het aantal af te leggen kilometers 25.

Wanneer kunt u het beste reserveren? Klik op BOEKINGENs