Route

– Vanaf Hoogeveen of Groningen via de A28 neemt u bij Beilen de afslag naar de N381 richting Drachten. U komt dan via Smilde langs Appelscha. De eerste afslag naar Appelscha kunt u voorbij rijden en bij de tweede aangekomen, neemt u de afslag naar links (dus niet richting Appelscha) en volgt de weg waar u dan op rijdt gedurende ongeveer 1 kilometer. U neemt de tweede afslag naar rechts in de richting van Langedijke. Die weg volgt u zo’n anderhalve kilometer, daarna ziet u aan de rechterkant DE BOERKERI-J.

– Vanaf Meppel of Heerenveen via de A32 neemt u bij Wolvega de afslag naar de N351 richting Oosterwolde. Wanneer u aankomt bij de verkeerslichten voor de kruising met de N351 neemt u de afslag die zo’n 100 meter voor deze stoplichten naar rechts gaat in de richting van Langedijke. (Ga door bij “En nu verder”).

– Vanaf Drachten via de N381 neemt u bij de verkeerslichten te Oosterwolde (is dus niet de eerste afslag Oosterwolde) de afslag naar rechts richting de N381 (Wolvega). U hoeft deze weg slechts een aantal meters te volgen om meteen de afslag naar links te nemen in de richting van Langedijke.

En nu verder:
Deze weg volgt u ongeveer 2 kilometer (u bent dan al één kruising gepasseerd waar een afslag in de richting van Langedijke kan worden genomen) en neem dan de afslag naar links richting Langedijke. Na iets minder dan een kilometer komt u op de kruising van de Stokdijk met de Klokhuisdijk waar het beeld van “De Melker” is geplaatst.
Volg de weg waar u op rijdt nog zo’n vijftig meter, links is de inrit naar DE BOERKERI-J.

Let wel op: ingang De BOERKERI-J is Klokhuisdijk en niet Stokdijk!

Klik hier om uw route te plannen!